Kirby Avalir 2 je aparat najnovije generacije. Veliki iskorak je napravila Kirby kompanija sa novim modelom Avalir 2.

Razlika u odnosu na prethodne Kirby proizvode je u tome sto je novi Kirby Avalir 2 lakši i mnogo tiši od predhodnih modela i naravno moć Avalira 2 je veća kako u vizuelnom smislu tako i u jačini.

KIRBY PRODAJA - filter kese, delovi, šamponi, servisiranje, popravka, zamena starog za novi model. Ovlašćeni Servis Kirby kompanije. Servis sa tradicijom.
Nalazimo se u Novom Sadu i sa uspehom i zadovoljnim klijentima sarađujemo preko 2 decenije. 
Nama je najbitnije da mušterija bude zadovoljna . 

Kirby servis svih modela od Kirby G2 do Kirby Avalira2.

Svaki Kirby dovedemo u stanje novog i preporučujemo pregled svakih 6-7 godina . 
 
Kontakt:

+381 62-481-646 Viber / whats up
+381 63-508-300 Žarko Rimski 
+381 21-443-237
+381 21-444-765

Novi Sad -ul. Jovana Cvijića 26KIRBYSERVIS.RS
Kontaktirajte kompaniju Kirby

Naši stručnjaci za odnose sa korisnicima su uvek na raspolaganju da odgovore na Vaša pitanja i snabdeju Vas informacijama o distribuiranju.

Ukoliko nas kontaktirate u vezi sa Kirby sistemom za održavanje domaćinstva koji trenutno posedujete, molimo Vas da nam dostavite serijski broj Vašeg uređaja i ime distributera koji Vam je pomogao prilikom kupovine kako bismo Vam brže i detaljnije odgovorili.

Prilikom kontaktiranja faksom ili poštom, molimo dostavite svoje ime, adresu i broj telefona kako bismo brzo odgovorili na Vaša pitanja.

Kontakt mob. 062-481-646 VIBER ILI WHATS APP
                    063-508-300

online prodaj, zamena četki, novi sad, kirby servis,prodaja, zamena, novi sad, beograd, valjevo, četke, dubinska četka, kirby četka, kirby aparati, srvis u novom sadu,  kirby servis u Novom sadu, kirbi servis u beogradu, kirbi servis u subotici, kirbi servis u kikinda, srbija kirby servis, ovlasćeni kirby servis, kirbi servis novi beograd, kirbi servis u čačku, online prodaj, zamena četki, novi sad, kirby servis,prodaja, zamena, novi sad, beograd, valjevo, četke, dubinska četka, kirby četka, kirby aparati, srvis u novom sadu,  kirby servis u Novom sadu, kirbi servis u beogradu, kirbi servis u subotici, kirbi servis u kikinda, srbija kirby servis, ovlasćeni kirby servis, kirbi servis novi beograd, kirbi servis u čačku, online prodaj, zamena četki, novi sad, kirby servis,prodaja, zamena, novi sad, beograd, valjevo, četke, dubinska četka, kirby četka, kirby aparati, srvis u novom sadu,  kirby servis u Novom sadu, kirbi servis u beogradu, kirbi servis u subotici, kirbi servis u kikinda, srbija kirby servis, ovlasćeni kirby servis, kirbi servis novi beograd, kirbi servis 

Prijavite se na novosti