kirbyservis.rs

Najstariji Kirby servis u Srbiji sa 25godina iskustva

 kirbyservis. rs

 

Kirby servis sa iskustvom i tradicijom. kirby servis u Novom Sad prodaja za              

 

Zato što su naši usisivači zaista napravljeni da traju životni vek Nijedan drugi proizvođač aparata nema program kao što je Kirby ugovor o remontu.. To je naše obećanje lojalnim kupcima Kirby sistema i traje dok god imate svoj Kirby sistem. Kao registrovani vlasnik, možete izabrati, tokom vlasništva, da naše odeljenje za remont remontuje vašu Kirby mašinu do stanja „kao novo“.

Naš profesionalni tim će potpuno rasklopiti vaš usisivač, popraviti ili zameniti pohabane delove, ispeskirati i ispolirati metalne delove tako da budu sjajni kao novi. Unutrašnje komponente se takođe detaljno pregledaju i popravljaju tako da će vaš sistem raditi na najvišem nivou. Kada se proces završi, svi delovi jedinice će biti testirani prema istim rigoroznim standardima koji su bili potrebni kada je vaš Kirby sistem prvi put napravljen. Konačno, završena jedinica se pažljivo pakuje i vraća vama da biste je koristili još puno godina. Da biste koristili ovaj program, kontaktirajte odeljenje za remont da biste dobili informacije i cene. 

Prodajemo originalni Kirby potrošni materijal i rezervne delove.
Remen kaiš, rebrasto crevo, rotaciona četka, papučica prekidača, papučica prebacivača, točak...

 

Kontaktirajte kompaniju Kirby

Naši stručnjaci za odnose sa korisnicima su uvek na raspolaganju da odgovore na Vaša pitanja i snabdeju Vas informacijama o distribuiranju.

Ukoliko nas kontaktirate u vezi sa Kirby sistemom za održavanje domaćinstva koji trenutno posedujete, molimo vas da nam dostavite serijski broj vašeg uređaja i ime distributera koji vam je pomogao prilikom kupovine kako bismo vam brže i detaljnije odgovorili.

Prilikom kontaktiranja faksom ili poštom, molimo dostavite svoje ime, adresu i broj telefona kako bismo brzo odgovorili na vaša pitanja.

Ponuda kesa za Kirby i cene kesa za sve modele Kirby usisivaca: 

Kirby Sentria (G10)

- Filter kese za Kirby DE/6  - 
- Filter kese za Kirby DE/2  - 
- Filter kese za Kirby DE/6 - F   - 
- Filter kese za Kirby DE/2 - F   - 

Telefon za porudzbine:  062/481-646

 Kirby Diamond Edition (G8)

- Filter kese za Kirby DE/2 (G8)   -  
 

Kirby Ultimate G Series (G7)
- Filter kese za Kirby DE/6  -                                                                                     ,

Kirby GSix (G6)
- Filter kese za Kirby DE/6  -

Kirby G 5 (G5)
- Filter kese za Kirby DE/6  -

Kirby G4 (G4)
- Filter kese za Kirby DE/6  -

Kirby Generation 3 (G3)
- Filter kese za Kirby DE/6  - 


Kirby Legend 
(II)
- Filter kese za Kirby DE/6  -                                                          


Remen kaiš za Kirby usisavanje (gumica koja pokrece-okrece rotacionu cetku)  -  
Remen kais dodatka za poliranje tvrdih podova -  


Roraciona cetka za sve modele Kirbi usisivaca od G3 do G10  -  
Rotaciona cetka za Kirby Legend (G2) model  -  

Original crevo za Kirby usisivac (Crevo rebrasto 7 Ft. sklop SE)  -  
Originalno crevo za Kirby  (Crevo rebrasto 7 Ft. SE)  - 

U okvirnu naseg servisnog centra za Kirby u Novom Sadu mozete nabaviti kompletni program za kucnu hemiju, koju mozete koristiti sa vasim Kirby usisivacem. Kompletan program kucne hemije proizvodi u Americi, Klivendu, Ohaju, odakle Kirby i potice.

Nudimo takodje i kompletan program zamenljivih rezervih delova za sve modele Kirby usisivaca.  Postoji mogucnost da rezervne delove za Kirby saljemo na vasu adresu po celoj Srbiji.  Kese za Kirbu usisivac takodje saljemo brzom postom na vasu kucnu adresu ukoliko niste iz Novog Sada.

Ukoliko imate neki problem sa vasim Kirby sistemom mozete nas pozvati  i saznati sve informacije.

 KIRBY : KIRBY USISIVAC : SISTEMI ZA CISCENJE KIRBY : DODATAK ZA PRANJE TEPIHA : KESE ZA USISIVACE : NAJNOVIJI MODEL SENTRIA : KIRBY VACUM CLEANER : KIRBY BEOGRAD : KIRBY SRBIJA : SISTEMI ZA UKLANJANJE GRINJA : NOV : KESE ZA KIRBY : NOVI KIRBI USISIVAC: KOLIKO KOSTA: KOJA JE CENA : PROMO CENA : NARUDZBINA KESA ZA KIRBY : GDE IMA : USISIVACI ZA UKLANJANJE GRINJA : KOLIKO : PREZENTACIJE KIRBY USISIVACA : DA LI NEKO ZNA : KIRBY USISIVACI SRBIJA/SERBIA :: KIRBY USISIVACI BEOGRAD/BELGRADE

 Ovlašćeni servis kirby

 kirbyservis.rs

Kontaktirajte nas telefonom

021-443-237  mob- 063-508-300

Kontaktirajte nas e-poštom

www.kirbyservis.rs


servis kirby napovoljniji u gradu , delovi za kirby servis u beogradu ovlaščeni kirby servis, servisiranje kirby aparata, zamena i servis kirby delova u beogradu, obrenovac kirby servis, sa najvećom tradiciom kirby servis dodjite i uverite se, prodaja polovnih aparata u kirby servisu , zamena aparata  u kirby servisu za  Vas, najpoviljniji servis za kirby apaqrate garancija, ovlašćeni i najstariji servis u gradu, povoljno popravljanje kirby aparata i zamena svih delova i servis kirbi  sa iskustvom, remont kirby aparata i zamena staro za novo  kirby prodaja i servisiranje delovi u kruševcu jagodini kraljevu servis kirby ovlašćeni .svi delovi kod nas kirby aparata i servisa u Novom Sadu , subotica kirby servis, servis kirby serbia, jagodina kirby

Prijavite se na novosti